Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1   Report Post  
Posted to rec.audio.tech
Dieter Britz[_3_] Dieter Britz[_3_] is offline
external usenet poster
 
Posts: 9
Default No sound

I get no sound on my Thinkpad running under Kubuntu when
I try to play an mp3 file, both with Amarok and Audacity.
I suspect it's some system setting. Any ideas?

The sound system does work, for example I get sound from
Youtube clips.

--
Dieter Britz
  #2   Report Post  
Posted to rec.audio.tech
Dieter Britz[_3_] Dieter Britz[_3_] is offline
external usenet poster
 
Posts: 9
Default No sound

On Tue, 20 Oct 2020 08:01:09 +0000, Dieter Britz wrote:

I get no sound on my Thinkpad running under Kubuntu when I try to play
an mp3 file, both with Amarok and Audacity.
I suspect it's some system setting. Any ideas?

The sound system does work, for example I get sound from Youtube clips.


Forget it, I upgraded and they work now. Strange that they didn't
before but it's now academic, as they say.

--
Dieter Britz
Reply
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules

Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Home Studio Sound treatment/Sound Proofing Question GarageGuitar Pro Audio 27 March 19th 08 11:34 PM
TrueHD passing sound cards or video/sound card combos out there? markm75 High End Audio 0 February 21st 08 12:36 AM
A background rumble appears in a sound from microphone in Sound blaster Live. D Pro Audio 62 October 30th 07 07:18 PM
A background rumble appears in a sound from microphone in Sound blaster Live. D Pro Audio 6 October 16th 07 09:19 PM
[OT] Sound measure software with equivalent sound level meter? jd Pro Audio 2 March 21st 04 07:34 PM


All times are GMT +1. The time now is 02:49 PM.

Powered by: vBulletin
Copyright ©2000 - 2023, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2004-2023 AudioBanter.com.
The comments are property of their posters.
 

About Us

"It's about Audio and hi-fi"